Olivia Arvén - 22 år och mamma

Kategori: Vardag

+ ny bloggportal!

Ni hittar mig från och med nu på http://nouw.com/ooarven

/Olivia

+ fridafritiof.se

Inlägget är i samarbete med Fridafritiof.se

Jag har precis upptäckt en underbar nätbutik som heter Fridafritiof.se!

Fridafritiof.se fokuserar på produkter med hög kvalitet där varken naturen eller människorna som producerar varan har påverkats negativt! Alla varor som tas in tar hänsyn till hur känsliga barn är och innehåller därför ett minimum av skadliga ämnen eller är helt giftfria!

Mini Rodini är en stor favorit hos mig som ni flesta nog förstått vid detta laget och detta är ett utav flera varumärken som finns att handla hem hos Fridafritiof.se. Det fina setet ovan med hästar från Mini Rodinis nya kollektion är jag helt förälskad i och du hittar toppen HÄR och byxorna HÄR Förutom kläder så har de även ett stort sortiment av leksaker, skötprodukter och mat samt mattillbehör :)

Och nu till det bästa av allt! Jag har fixat fram en rabattkod som ger er hela 20% rabatt på hela sortimentet :) Använd "OA-mars-20" i kassan så dras rabatten av som är giltig t.om. 31/3!

/Olivia

+ ny bloggportal!

Ni hittar mig från och med nu på http://nouw.com/ooarven

/Olivia

+ mycket denna veckan

Hej på er,

Tänkte bara kolla in här lite snabbt och säga att jag inte hunnit göra några tidsinställda inlägg för veckan och att min vecka är väldigt stressig så får se hur många inlägg som dyker upp här.

Dopveckan är här och det är mycket som ska fixas med. Vi ska handla allt till själva dopet, vi ska packa upp massa dekorationer, vi ska baka till över 50 gäster, vi ska duka och dekorera själva salen vi ska ha mottagningen i efteråt, vi ska hämta mat, fixa helium, se till så att dopklänningen vi beställt kommer hem (vår släktklänning som var tanken att Stella skulle ha är helt borta), jag måste ringa prästen och få nycklar till salen vi ska vara i efteråt och planera det sista med sång och ordning på allting och på det har jag BVC besök, samarbeten som ska fixas och en liten bebis och hund här hemma att ta hand om! Men det blir nog bra tillslut, det blir bara en lite mer hektisk vecka än vad vi är vana vid :)

Hoppas er vecka blir fin!<3/Olivia

+ stämplar ut och tar helg

Nu stämplar vi ut och tar helg! Som ni vet vilar jag från bloggen under helgen men är tillbaka här på måndag igen :) Men min instagram uppdateras ständigt så där ses vi säkert! Hoppas ni får en super helg<3

/Olivia

+ torsdag vilket innebär älmhult

Nu bär det av mot Älmhult med Stella och Bonzo, Filip kommer imorgon när han har slutat jobba :) Blir lite mer packning än vanligt nu i och med att vi åker vidare mot Malmö på lördag :) Vad tycker ni förresten om min fina pälsjacka? Den är så himla varm och gosig! 

Hoppas ni får en fin torsdag<3

/Olivia

+ min älskade familj!

Bildbomb med familjefoton!

Min fina fina familj, det finns inte något i denna världen jag är mer stolt över än just er! Bonzo och Stella har ett så fint band till varandra som jag nämnt tidigare och jag tycker att jag och Filip har skapat en sån fin vardag tillsammans. Tänk vad långt vi har kommit från att ha träffats på en hemma fest när jag var 17 och du 23, blivit tillsammans, bråkat oss igenom nästan varje utekväll i början (haha), flyttat ihop, skaffat Bonzo, funnits där för varandra i alla med och motgångar med jobb, skola, vänner och vardag, kommer ihåg i början när vi sa till varandra "hur kan andra par ens bråka så mycket, vi är så lika varandra och kommer aldrig ha något att bråka om" haha, det kan jag ju säga att vi har fått äta upp! Att flytta ihop, samtidigt skaffa en valp, börja på nytt jobb och börja studera kan ha varit vår kritiska period i vårt förhållande. Och på det hela så hade vi inte diskmaskin i vår första lägenhet och det bråkade vi om varje dag haha... Men jag tror alla förhållanden når en viss punkt där man får tänka till lite och kämpa extra och om man tar sig förbi det så är man verkligen menade att vara med varandra. Vi har rest till flera länder, köpt lägenhet och nu även ett hus som vi väntar på och störst av allt, skapat den mest perfekta lilla människa man kan tänka sig<3 Kommer aldrig finna ord för att förklara min kärlek för er, min fina familj vad jag älskar er<3

/Olivia

+ gladis

Om man ändå kunde vara lika pigg och ha lika bra morgonhumör som Stella, då hade livet blivit lite enklare haha... Snart ska vi iväg och fixa pass till oss, hoppas Stella förstår att hon måste kolla in i kameran och inte på allt runt omkring henne! Sen blir resten av dagen lugn här hemma. Vi åkte inte med mamma hem till Älmhult igår utan åker på torsdag i vanlig ordning istället :) 

/Olivia

+ mysig dag med familjen

I lördags när solen sken tog vi med oss hela familjen ut till naturreservatet som inte alls ligger långt ifrån var lägenhet. Jag förstår inte varför vi inte är där oftare för det är så härligt att komma ut och gå lite och sedan släpper vi alltid Bonzo lös där så han får springa omkring fritt! Han sköter sig jätte bra när vi går med honom lös och det som är så bra med den rundan vi går är att man alltid kan se långt fram så om det skulle komma en annan hund kan vi koppla eller plocka upp Bonzo :)

Vi var nog ute i nästan 2 timmar och hade med oss fika som vi stannade och fikade på, dock frös Filip ihjäl om sina händer så vi fick skynda oss hem sen i slutet haha... 

/Olivia

+ välkommen måndag

Tog dessa bilder i fredags på vår lilla loppa, hur söt är hon inte?! 

Måndag igen och denna veckan har jag lite mer planerat än vanligt. Vid kl 11 är det sista omgången babymassage och senare idag kommer mamma hit på besök. Får se om jag hänger med henne hem till Älmhult eller inte sen. Annars ska jag till polisen imorgon och göra pass till mig och Stella för vi ska förmodligen åka på en resa snart! :) Om jag åker till Älmhult så bokar jag om det och gör passen när jag är där istället! Sen tror jag att onsdag och torsdag blir lugna och på fredag åker vi till Älmhult och stannar där över natten och på lördag sen bär det av mot Malmö för mig och Filip. Japp, det var lite av våra veckoplaner! Hoppas ni får en fin vecka<3

/Olivia