Olivia Arvén - 22 år och mamma

Kategori: Inspiration

+ vinn ett presentkort värde 500kr

Inlägget är i samarbete med Miinto.se

Äntligen är det dags för en tävling igen och jag älskar när jag kan ge er mina läsare något! :)

På mitt Instagramkonto håller jag nu i en tävling där du har chansen att vinna ett presentkort värde 500kr på Miintos hemsida! Tävlingsreglerna är enkla:

1. Följ @miintose och @ooarven på instagram
2. Tagga minst 3 vänner i inlägget om tävlingen

/Olivia

+ dusty pink satin - nelly.com

HÄR // HÄR

Hur söta är inte dessa två plagg från Nelly.com? Vill ha både blusen och klänningen! Färgen är helt perfekt och jag älskar att materialet är av satin, ursnyggt! 

/Olivia

+ Lyx vs Budget - smycken till bal

Lyx vs Budget
 
I sommar är det dags för studenter och bal igen och jag kommer själv ihåg att det var bra att vara tidigt ute med klänning, smycken osv så därför har jag gjort ett Lyx vs Budget inlägg till alla er som har detta att se fram emot! :) Om jag själv skulle gått tillbaka till min egen bal hade jag defintift valt budget varianter då jag enbart använde klänningen, smycken, kuvertväska osv en gång och det var just på baldagen! Klicka på bilden för att komma till Polyvore där jag satt ihop collaget och scrolla ner lite så hittar in "Items in this set" där ni hittar alla produkter :)
 
/Olivia

+ found my spring sneakers!

Hittade mina vår sneakers igår kväll men när jag skulle beställa dem nu imorse insåg jag att dem var slutsålda!! Kommer kolla hemsidan varje dag och beställa hem dem när dem ligger i lager igen för visst är dem ursnygga?! :)

/Olivia

+ Shopcorn - boobs

Inlägget är i samarbete med Shopcorn.se

Hur snyggt är inte detta då? Det ena en poster och det andra en kudde! Jag gillar båda skarpt och tror att postern kommer få sig en hederlig plats i nya lägenheten. Vad tycker ni om den? Tycker den är powerful på något sätt och älskar att den är i både svart och vitt. Feministisk, antirasistisk och baserad på värdegrunden. Det är de 3 orden jag tänker på när jag ser detta motivet! :)

Ni hittar postern HÄR och kudden HÄR

Klickade mig in på Shopcorn.se häromdagen och kollade runt lite bland deras sortiment. Shopcorn är en hemsida där flera olika butiker och varumärke är samlade på en och samma plats så man slipper klicka sig runt på olika hemsidor och jämföra och hålla på. De har allt från kläder till hälsa/skönhet till heminredning till möbler till elektronik. Dessutom är Shopcorn.se certifierat med trygg e-handel :)

 

/Olivia

+ green & gold velvet bag

/Olivia

+ 50 shades of grey - interior

Allt på bilden ovan hade gärna fått flytta in med oss i nya lägenheten. Filten har jag ju redan så den kan jag bocka av och nästa grej jag vill införskaffa är nya kuddar till soffan. Vet dock inte om jag ska beställa hem gråa sammets kuddar eller gråa linne kuddar... Vad tror ni hade blivit finast? 

/Olivia

+ pink training

Åh såg dessa träningskläder inne på Alexandras blogg och blev helt förälskad i dem. Klickade mig vidare men fick se att allt var slut i min storlek, så nu har jag satt upp mig på bevakning och ska få ett mejl så fort min storlek kommer in. Dessa ska bli mina! :)

/Olivia

+ chokers for new year - nelly.com

Here // Here // Here

Here // Here // Here

/Olivia

+ Sugar Bear Hair

Inlägget är i samarbete med SugarBearHair.com

Vill du få längre, starkare och tjockare hår med lyster? Testa då SugarBearHair som är ett välkänt varumärke från USA som flera kändisar som t.ex. Kim Kardashian, Kylie Jenner och flera andra influencers använder och rekommenderar! SugarBearHair är ett veganskt kosttillskott för håret som innehåller massvis med bra vintaminer och smakar super gott! Man kan faktiskt köpa dem i Sverige har jag fått nys om genom Lyko.se, så om ni vill testa tycker jag definitivt ni ska beställa hem en bruk! Ska berätta om mitt resultat när jag har ätit dem ett tag :)

/Olivia