Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ kilamöbler

Inlägget är i samarbete med Kilamobler.se

Grå sänggavel Oxford // Mörkgrå sänggavel velvet // Beige sänggavel linne // Grå sänggavel mönster

Jag älskar verkligen sänggavlar och särskilt sänggavlar i samma stuk som ni ser här ovan. Just nu har vi en vit sänggavel i konstläder hemma i sovrummet som jag är supernöjd med. Men som ni vet flyttar vi till hus i slutet av detta året och kommer få ett sovrum över som vi har tänkt göra om till gästrum/kontor. Så jag är på jakt efter lite nya möbler till det rummet och då bland annat en ny sänggavel! Kilamöbler har ett stort utbud av bland annat sänggavlar och jag har samlat mina favorit här ovanför. Är lite inne på att ha beigea färger i gästrummet så den tredje sänggaveln i linne är nog den jag gillar allra mest! :)

Sedan hade jag gärna velat ha en sån här ottoman nedanför sängen både som förvaring och sittplats. Tycker det ger en känsla av lyx av någon anledning och hur smidigt hade det inte varit att bara slänga ner massa täcken och lakan där i att förvara istället för att ta upp massa plats inne i skåp! En snygg och praktiskt inredningsdetalj! :) Ni hittar just denna ottomanen HÄR och den finns i flera olika färger att välja mellan!

Sedan vill jag också ha någon form av stege och hänga en ljusslinga på som bilden ovan för att få in lite mysfaktor. Tänker att man har den ståendes mot en vägg i rummet och sen kan man även hänga någon fin pläd på den och kanske hänga en tidning över den också. Är så fint att inreda på detta sättet tycker jag! :) Kilamöbler säljer en sån här stega som ni hittar HÄR i naturfärg som jag tror hade passat fint till den beigea linne sänggaveln om vi väljer att gå i den färgskalan! Vad tror ni? 

/Olivia

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas