Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ babykitbym

Inlägget är i samarbete med Babykitbym.se

Titta vilken rolig box jag hämtade ut på posten i fredags! Ungefär som en glossybox fast istället för skönhetsprodukter så är det babyprodukter i, perfekt för en mamma som mig att få hem :) Boxen kommer ut varje månad med nya spännande produkter att bli överraskad av!

Just denna boxen tyckte jag var fylld med hur bra grejer som helst. Blev överraskad av klämmisarna då jag alltid tyckt det är en smart idé men bara sett klämmisar från 6 månader innan men dessa var från 4 månader och passar ju Stella perfekt! Hon äter inte en hel ännu så kommer klämma ut den i iskubsformar och förvara och sedan bara tina upp när hon ska äta (blir perfekta smakportioner av det). Sedan fanns det även med ett band som man ska sätta runt nappflaskan för att se så temperaturen inte är för varm för sitt barn. Jag tror vi skulle kunna värma på Stellas ersättning lite extra men har alltid varit rädd att den ska bli för varm så detta bandet kommer vi definitivt börja använda oss av nu :)

Det fanns även med en träleksak som Stella redan tycker om jätte mycket. Den är roliga att titta på och går även att bita på för det kliande tandköttet. Slutligen fick man en A4 poster med alfabetet på som ni ser lite mer inzoomad på sista bilden och ett par slutna ögon i marmor att klistra på väggen! Hur fint?! Kommer spara postern och ögonen tills vi flyttar och sedan sätta upp dem i hennes nya alldeles egna rum :)

Visst var boxen härlig?! Jag har fixat en liten rabattkod till dig som ny kund där du får 20% rabatt om du anger "OOARVEN" i kassan! Så passa på att beställa hem mars boxen och bli lika positivt överraskade som jag! 

/Olivia

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas