Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ hårförlängning

När jag och mamma var i Malmö i lördags var jag inne på Rapunzel of sweden och köpte med mig tejp löshår hem. Har ju haft löshår tidigare fast clips och nu kände jag att det var så längesen jag kände mig fin så bestämde mig för att köra på löshår igen :) Jag har blandat två färger som heter #4 och #6 och valde 40cm långt hår med europeisk kvalité. Satt inte in det på salong utan min mamma har satt i det på mig här hemma och det är hur enkelt som helst men har några tips till er om ni skulle vilja göra detsamma själva! 

- Beställ hem en färgkarta eller gå till en salong och köp håret så att du är säker på att du får rätt färg. Jag har blandat två olika färger (nummer 4 och 6) och liksom klistrat ihop en nummer 4 med en nummer 6 för att få det att skifta lite och se så naturligt ut som möjligt.

- Tvätta håret med enbart schampo och torka det snustorrt innan du sätter i håret så fäster det mycket bättre.

- Själva remsorna med hår är ganska långa från Rapunzel of sweden och för att det ska se naturligt ut och vara enkelt att sätta upp håret så klipp sönder varje remsa till två mindre remsor som du sätter i.

- När du sätter i håret så ha koll på att du kan sätta upp det utan att löshåret syns (i alla fall viktigt för mig som brukar ha det uppsatt).

- Tvätta inte håret på 2 dagar efter att du satt i håret så tejpen verkligen får värka och sätta sig. 

- Använd sedan aldrig balsam i hårbotten eller där håret är fäst och borsta aldrig håret när det är blött.

- Sov alltid med fläta och borsta igenom håret både morgon och kväll för att undvika att tovor bildas vid fästena. 

/Olivia

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas