Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ veraldo.se - rabattkod

Inlägget är i samarbete med Veraldo.se

Alltså ni måste bara kolla in min snygga outfit från Veraldo.se!! Både pälsjackan, den prickiga skjortan och handväskan kommer därifrån. Jag tycker dem gör sig så snygga tillsammans och trotts att allt är svart och vitt så bryts det av med olika material och mönster :) Veraldo.se har verkligen allt man kan tänka sig, bland annat jackor, olika överdelar, olika underdelar, bikinis, acessoarer, värskor och sportkläder! Så du kommer utan tvekan hitta något som passar just din stil och personlighet där :)

Som de flesta av er nog vet om så är det ju black friday idag och jag tänkte passa på att dela med mig av en rabattkod på Veraldo.se där ni får hela 25% rabatt på hela sortimentet!! Uppge "BLACK25" i kassan för att rabatten ska dras av!

Ni hittar faux fur jackan i svart/vit HÄR

Ni hittar den pricka skjortan i svart/vit HÄR

Ni hittar handväskan i svart/silver HÄR

Så passa på att shoppa med 25% rabatt antingen till dig själv eller kanske en fin julklapp till någon speciell :) Om du beställer innan kl.15.00 så skickas din beställning redan samma dag och du får hem dina gejer inom 1-3 arbetsdagar. Frakten är dessutom gratis hur mycket du än handlar för! 

/Olivia

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas