Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ long time no blogging

Hejsan,

Tänker inte börja detta inlägget med ett utlåtande om varför jag inte bloggat på typ 2 veckor. Utan livet och en förkylning med feber har kommit i vägen och jag har haft för många bollar i luften samtidigt vilket har stressat mig och då har jag fått lägga en (bloggen) åt sidan ett tag. Men nu har jag nya krafter, ny inspiration och ny ork så nu kan ni räkna med att det blir uppdatering som vanligt! :)

Så vad har hänt sedan sist? Jag har pluggat järnet och jobbat mer än vanligt, varit flera rundor i Älmhult och då bland annat firat min syster som fyllde 19år och besökt mormor några gånger, har varit alldeles för många vändor inom IKEA och köpt nytt till hem och balkong, haft en mysig kväll med Filips familj där vi spelade bowling och åt på Massimo, har kollat på min minsta systers simtävling där hon imponerande, hunnit med en shoppingrunda där jag fick med mig nya byxor och en blus hem, lagt golv på hela balkongen och köpt nya växter dit ut. Hmm, tror jag fick med allt där haha.. :)

Ikväll är jag själv hemma med Bonkan då Filip är på utbildning i Göteborg, för en gångs skull tycker jag faktiskt att det är lite skönt och inte bara läskigt att vara helt själv. Har haft människor runt omkring mig hela tiden på senaste tiden och hemma i Älmhult går inte en lugn minut förbi! Nu väntar jag på att solen ska gå ner lite till så jag kan ta lite bilder på balkongen med mina ljusslingor tända och sen tänkte jag gå kvällsrundan med Bonzo innan det blir alldeles för mörkt. Hoppas ni haft en fin dag i solen<3Här ser ni min nya blus jag köpte på H&M och även byxorna är nya och kommer därifrån :) Så himla glad för det fina vädret som börjar krypa fram mer och mer och att man nu kan ta fram solglasögonen igen!

/Olivia

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas