Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ Första dagen i köpenhamn

Godmorgon från två trötta tjejer!

När vi kom in i Köpenhamn igår med tåget såg jag en skylt med vårt hotell och blev glad för vi tänkte att vi skulle ha lätt att hitta. Väl påväg dit börjar Malin berätta skräckhistorier om folk som bokat med Hotels.com men sedan inte fått igenom bokningen till hotellet. Väl framme var vi glada att vi hade hittat så enkelt och gick fram till receptionen för att checka in. Receptionisten kollade skeptiskt på skärmen och oss och började prata danska där vi inte förstod ett ord. "NEJ, vår bokning har inte gått igenom och nu är vi ett exempel på ett skräckexempel" tänkte vi! Men tydligen fanns det två hotell som hette likadant och låg på olika ställen och vi skulle till det andra hotellet. Lite tur i oturen låg det andra hotellet mycket bättre till och vi bor precis bredvid Nyhavn och shoppinggatan. 

Efter vi kommit i ordning på hotellrummet gick vi en runda i stan och fick med oss lite hem. Malin köpte sina första sneakers och jag ska nu försökte om konvertera henne till streetstyle sidan haha... Där efter fixade vi om oss innan vi gick till Fishmarket där vi spenderade över 2 timmar. Gick sen tillbaka till hotellet och drack lite och gav oss sedan ut på jakt efter en mysig bar för lite fördrinkar. Vi hamnade tillslut på en.. ja.. typ balkanklubb om man kan beskriva det så som låg nere i en källare haha! Inte riktigt vad vi hade tänkt oss men vi hade super kul och drinkarna var billiga! Vi gick sen från bar till bar och avslutade kvällen på ett kebabhak innan vi somnade så gott i vår hotellsäng.

Idag ska vi ha en heldag i stan och luncha nere i Nyhavn. Vi får se lite vart kvällen slutar då vi skrivit upp oss på många olika listor och får se vad vi känner för mest. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi senare :)/Olivia

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas