Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ Fishmarket

Alltså kollar på dessa bilder från igår och börjar dregla! Hummer, ostron, krabbklor, jungfruhummer och räkor med massa goda tillbehör! 

Som sagt fick jag i födelsedagspresent av Malin att gå ut och äta på Fishmarket här i Köpenhamn. Det kunde verkligen inte bli en mer perfekt kombo, två tjejer som är galna i skaldjur och denna feta plateau framför oss med en flaska vin. Servitrisen såg lite chockad ut när vi ville ha en Royal plateau, som om att vi skulle orka äta upp det haha... Men kan lova att det inte ens låg en liten räka kvar där när vi var färdiga!

Jag var lite skeptisk mot ostronen först då jag bara ätit det en gång innan och nästa klökte upp den igen, men när Malin visade mig hur man faktiskt ska äta dem med lite rödlöksvinäger och citron så slank dem ner enklare och jag kan till och med säga att jag tyckte det var gott! Har dock liiite svårt för konsistensen men det är allt! Jag trodde även att krabba skulle smaka som crabsticks som jag inte gillar, men Malin bara skrattade åt mig och sa att crabsticks inte ens innehåller krabba!! Visste ni det?! Det heter alltså bara crabstick men innehåller inte en enda % krabba! Dagens fakta hahah... En annan fakta är att man tydligen ska pressa sönder en citron för att händerna inte ska klia och lukta efter man ätit skaldjur, ni ser, jag lärde mig mycket igår hahah!

Återigen tack finaste Malin för denna födelsedagspresenten, den satt verkligen mitt i prick! <3

/Olivia

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas