Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ förhållandelista

Vem är äldst? Filip är 5,5 år äldre än mig :)

Gick ni i samma skola? Nej det gjorde vi inte.

Vem är mest känslig? Hmm, känsliga på olika sätt. Filip är mest känslig till film och tv. Jag är mest känslig för grejer som händer "på riktigt" i vardagen.

Vem har sämst humör? Skulle nog säga att det är jag. Har en kort stubin och har lätt för att bli irriterad tyvärr :/

Vem snackar mest? Beror på sammanhang :)

Vem är mest social? Tror nog Filip är lite mer social än vad jag är, i alla fall när det kommer till nya människor :)

Vem är mest envis? Lätt jag själv haha... Ger mig aldrig, inte ens när jag inser att jag har fel ;)

Vem somnar först? Förut var det alltid jag som somnade först men nu är det Filip.

Vem vaknar först? Filip vaknar alltid föra mig, finns inget värre än tidiga morgnar enligt mig!

Vem gråter mest? Det gör nog jag. Är en väldigt gråtig person av mig och gråter inte bara när jag är ledsen utan även när jag blir arg, besviken och irriterad. Vet inte varför men mina känslor går typ över i gråt när det blir för mycket. En gång började jag nästan gråta i bilen påväg hem från jobbet när Filip sa att han hade lagat kyckling i ugn och snabbmakaroner till fredags middag hahaha... Hade gått på jobbet hela dagen och fantiserat om den goda maten vi skulle äta på kvällen och hade hunnit bli rejält hungrig tills Filip kom och hämtade mig.

Vem sa "jag älskar dig" först? Det var jag. Kommer ihåg det så väl för vi bråkade och mitt i allt liv skrik/gråter jag "men jag älskar ju dig" till Filip haha... Några minuter senare när vi hade lugnat ner oss sa han det tillbaka till mig. Kommer ihåg att jag hade tänkt på det ett tag innan men aldrig vågade säga det, så töntig man kan vara ibland! 

Vem är mest rörig? Filip helt klart, jag håller verkligen koll på allt när det kommer till både hans och mina egna grejer! :)

Vem är den bästa chauffören? Måste säga Filip i och med att jag inte ens har körkort. Men när vi gjorde ett test på Facebook med trafikregler så fick jag 100% rätt och han 0% rätt så man kan nog säga att jag hade varit bäst om jag bara tagit mitt körkort hehe ;)

Vem lagar godast mat? Jag, vill inte vara elak men för det första lagar Filip ALDRIG mat och när han väl måste så steker han antingen upp pyttipanna, steker ägg eller beställer pizza haha...

Vem är mest romantisk? Vi är romantiska på olika sätt. Filip är mer romantisk i vardagen medan jag gillar att överraska mer stort :)

Vem skulle klara sig längst tid på en öde ö? Jag vet faktiskt inte, tror vi hade klarat oss ungefär lika bra. Filip hade nog levt lite längre än mig dock för tror att han hade kunnat typ knäcka nacken av en höna och jag skulle aldrig kunna göra det (alltså om nu vilda hönor fanns på ön så man kunde få mat) hahah...

Vem skulle passa bäst som statsminister? Filip lätt, jag skulle nog strypt mig själv så tråkigt jag hade tyckt det varit. 

Vem gillar snacks mest? Jag :)

Vem tar mest ansvar i hemmet? Vi delar upp det, jag ser till att det är rent och snyggt (plockar utan, dammsuger, torkar av, bäddar osv) samt har huvud ansvar för Bonzo och Filip tar hand om disken, tvätten och räkningar. 

När flyttade ni ihop? För 1,5 år sedan nu men 1 år innan dess bodde jag i princip i Filips gamla lägenhet med honom :)

Är ni alltid sams? Nej långt ifrån, men tror inget förhållande är perfekt :) 

När gifte ni er/ska ni gifta er? Fråga Filip, jag kan gifta mig imorgon ;)

/Olivia

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas