Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ kesoplättar

Idag provade jag något nytt till lunch, nämligen kesoplättar. I betyg får den 5/5, 10 gånger godare än pannkakor och är samtidit mer mättande och mycket nyttigare. Om du vill prova att göra dina egna så gör du på följande sätt:

Kesoplättar (2 st plättor)

2 ägg
250g keso
1msk fiberhusk

1. Rör ihop alla ingredienser med sked och låt stå och svälla i ca 5 minuter.
2. Hetta upp stekpanna och klicka i en bit kokosfett (eller annat fett).
3. När stekpannan sedan är varm sänker du den till medel/låg temperatur.
4. Klicka i halva smeten du förberett och forma till en plätta ca 0,5-1cm hög. 
5. Stek 5-10 minuter och vänd sedan på plättan och stek den i ytterligare 2 minuter.

Servera gärna med något tillbehör (jag hade blåbär och kvarg blandat med funlight)/Olivia

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas